majoszka00 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam. mam ogromny problem ze znalezieniem sprężynek odpychającej klocki do tarczówek (Hayes Stroker Ryde) potrzebuję pilnie 2 sztuki. gdyby ktos miał jakas stronkę lub zna kogos kto cos takiego posiada prosze o kontakt. bardzo zalezy mi na tym zeby w tym tygodniu to mieć. za wszelką pomoc bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 zajdź do serwisu jak komuś zmieniali w nich klocki to mają stare sprężynki albo kup zestaw klocków na zapas i będziesz miał sprężynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majoszka00 Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 allegro całe przeszukałem. w sklepach tez nic nie ma ;/ velo.com biedne w to co potrzebuje. moze dacie mi jakies namiary z własnego źródła? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tui Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 W Rydach nie ma żadnych sprężynek odpychających klocki. Nie odbijają ci czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor82 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 W Rydach nie ma żadnych sprężynek odpychających klocki. Nie odbijają ci czy co? ja sie spotkałem że ludzie wkładają spreżyne pomiedzy kloski na ich mocowaniu - ten metalowy bolec zabezpieczający klocki przez wyunięciem zakończony zawleczką. Może to o to chodziło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.