Skocz do zawartości

[1300] mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,mam mały problem z wyborem roweru mianowicie miedzy hexagon v6 2010r -1199 zł i hexagon v4 2011-1199zł chodzi mi o te dwa konkretne modele. Owszem byc moze level a2 ma lepszy osprzet ale niestety zupełnei nei podoba mi sie kolorystyka tego roweru(czerwono-biały)no chyab ze ktos zauwazy czarny to wtedy moze polecic.I teraz pytania czy 1100 zł za v6 z 2010 roku to duzo??czym róznia sie obydwa modele??w sklpeie usłyszałem ze tylko hamulcami. I wkoncu czy nie bede musiał dokładac do tych rowerów z powodu ciagłych usterek??na co zwrócic uwage przy kupnie?moje dane wiek 23 waga 90kg wzrost 187cm (szukam ramy 21)jesli macie inne propozycje w tej cenie czyli około 1300zł poprosze o jakies linki. Rower ma słuzyc do dojazdów do pracy i do weekendowych wypadów do lasu. Ostatnie pytanie czy opony z roweru

mtb dadza rade w codziennej eksploatacji an kostce brukowej/asfalcie??z góry dzieki za odpowiedzi pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...