klarion Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam w dniu 27.03.2011r o godz. 15,10- 20 z przed Kauflanda na Aleja Solidarności 42, w Poznaniu skradziono mi rower UNIBIKE EVOLUTION 2010 W zestawie błotniki, torba pod siodło kolor niebieski, uchwyt na licznik i latarkę , uchwyt na bidon aluminium. Wszystkich którzy gdzieś widzieli ten rower proszę o kontakt, na tego kto znajdzie rower czeka nagroda mój nr 662118655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klarion Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dodaje fote tego roweru z tego co wiem to niewiele jest tych rowerów w Poznaniu. Rozmiar ramy 21. Dodam że nie ma firmowych odblasków, w siodełku po prawej stronie z tyłu jest niewielka dziura. Jeśli ktoś go widział w internecie lub na mieście to proszę o info By klarion at 2011-03-27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 jak to się stało był zabezpieczony ? czy złodziej przecioł zabezpieczenia czy może zostawiłeś go opartego pod ścianą .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klarion Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Przypiąłem go do solidnej rury linkom grubości kciuka w sklepie byłem niecałe 10 min. Po wyjściu ze sklepu nie było ani linki ani roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ha, kolejny przykład że nie warto wyrzucać 2 zł za linkę. Ulock, tylko on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Przypiąłem go do solidnej rury linkom grubości kciuka w sklepie byłem niecałe 10 min. Po wyjściu ze sklepu nie było ani linki ani roweru. może był jakiś ukryty monitoring przed sklepem zazwyczaj teraz montują takie cuda - zapytaj kierownika sklepu pod którym tobie ukradli tego bika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi