shinra Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam! Jestem nowy na forum, szczerze napisze, że o rowerach od strony sprzętowej wiem niewiele, na allegro jest wiele ofert, co druga z opisem "pancerny", "niezniszczalny" dlatego radze się na forum. Mój sprzęt: Kross level a4 - suport - jakiś na kwadrat - korby - Truvativ X-Flow 170 Rozleciał mi się suport, chciałbym go wymienić, zastanawiam się czy warto zmieniać razem z korbą i zębatkami? korbe mam na kwadrat i troche się nie opłaca wymieniać wszystko, jaki suport moglibyście polecić do tego co mam i czy warto... chodzi mi bardzo żeby był wytrzymały, jeżdzie dużo po lesie, teren jest płaski, więc jeżdże szybko, a jak to w lesie... dużo jest hopek, dziur i dołów, poza tym kałuże i piach. Moja waga po zimie:) to 100 kg, 182cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Wszystko zależy od tego w jakim stanie jest korba, ogólnie napęd. W zasadzie czy wziąłbyś suport Accent, VP, Kinex, jakichś wielkich różnic nie odczujesz. Nie pakuj się tylko w najtańsze suporty Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.