klobukos Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Na wstępie proszę mnie nie krytykować za chęć zakupu roweru w tak niskim przedziale cenowym, jestem świadomy jakości takiego roweru Mam 26 lat, 83kg, 186 cm. Potrzebuję roweru głównie do jazdy po mieście (krótkie 5km dystanse codziennie do pracy), czasem jakiś wypad poza miasto. Rower nie będzie używany do jazdy wyczynowej, na dużych prędkościach, ani w trudnych warunkach. Zależy mi na amortyzatorze z przodu, w miarę możliwości lekkiej ramie, oraz zmianie przerzutek poprzez 'ten pstryczek kciukiem' (zmiana poprzez kręcenie rączką całą ręką odpada - nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa). Wzmacnianymi obręczami również nie wzgardzę. Bardziej tandetne elementy po 1-2 miesiącach jestem w stanie wymienić na nowe. To chyba oczywiste, ale chodzi mi głównie o używane rowery Będę wdzięczny za wszelkie sugestie I druga sprawa. Mieszkam w Płocku (140tys mieszkańców), na coniedzielnej giełdzie oraz regionalnych reklamach próżno szukać czegoś interesującego - ot kilka sztuk tygodniowo. Czy ktoś z okolic jest w stanie mi podpowiedzieć, czy na giełdach (tzw pchlich targach) w Kutnie oraz Włocławku znajdę coś ciekawego? Czy jest tam spory wybór?
Fenthin Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Szukaj czegoś przede wszystkim markowego na ramie Cro-Mo, amortyzator bym sobie odpuścił, a przynajmniej nie przywiązywałbym do niego jakiejś specjalnej wagi. Krótko mówiąc, rozglądaj się za czymś takim: Allegro
klobukos Napisano 27 Marca 2011 Autor Napisano 27 Marca 2011 A co powiecie na temat (tak, wiem że nowy...) tego roweru?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.