kepa416 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam szukam sztycy która pozwoli mi cofnąć się do tyłu. Ponieważ pion opuszczony z mojego kolana na linię pedałów jest minimalni przesunięty do przodu. Znalazłem coś takiego, ale chciałbym coś montowanego na dwie śruby. Na lekkości mi nie zależy cena do 100 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A czy można się cofnąć do przodu? Coś takiego tzn.... co? Bo ja nic nie widzę. Byłaby jak znalazł: http://allegro.pl/easton-ea30-ea-30-offset-31-6-350mm-sztyca-i1527142004.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Czepiasz się słówek, no w sumie jest ona moim faworytem. Jak na razie bo zoom jest trochę dziwnie wykonany ale dwa jak można ocenić odpowiednie odsunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbike Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Poszukaj sztycy smica - lekka, dobra i zmiescisz sie w 100zl. Na allegro nie ma ale napisz kilka maili do sklepów i moze cos sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A że tak jeszcze spytam czym się różni montaż na jedną bądź dwie śruby? Tylko tym że na dwie można precyzyjnie wyregulować kąt nachylenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.