Skocz do zawartości

[rower] Orbea Alma H50 - opinie

Mates

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower jak rower, jest jednym z wielu modeli na tej ramie. Poszukaj sobie na tym forum opinii na temat ramy, ale jest to ogólnie jedna najlepszych carbonowych ram. Zdobywano na niej mistrzostwa czy puchary świata ;)

Sam osprzęt roweru szczególny nie jest, ale poza świetną ramą w komplecie jeszcze masz dobre koła. Jeśli masz okazję kupić ten rower w dobrej cenie, to dla samej ramy warto :)

Napisano

A to w takim pomyłka, na ramę nie patrzyłem nawet w specyfikacji. To spróbuj poszukać na necie na wyprzedaży, czy gdzieś nie ma jakiegoś rowerku na carbo ramce. Czasami są w cenach takich, jak sama katalogowo, czy nie wiele drożej, a części można wyprzedać i sporo zarobić na nich. A samemu zbudować na tym dobry rower ;)

Napisano

Fludi

Przynajmniej się nie ośmieszaj, piszesz banalne ogólniki, nawet nie zajrzałeś do specyfikacji roweru, przestań nabijać posty bazgroleniem o niczym :down:

kol. Mates pytał jeżdżących na tym modelu o opinie, nie jeźdiłes to nie zaśmiecaj forum :down:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Teraz mogę się wypowiedzieć bo na nim jeżdżę. Wybrałem Alma 29er H50. Jazda przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Rower jest boski!!!

Napisano

nie ma to ,jak fachowa recenzja. dzieki stary.

jeśli chcesz możesz się na nim przejechać :) skontaktuj się ze sklepem nartyrowery i umów na jazdę testową :) Co prawda będzie to tourne po chodniku 10 m do przodu i 10 m do tyłu ale możesz go dosiąść i zobaczyć na żywo.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam, zerknęłam że jest pan posiadaczem Almy 29 H50. Przymierzam się do zakupu modelu z 2012 roku ale cały czas się waham. Jak zachowują się w tym rowerze koła- czy są dość zwrotne? Poza tym jaką ramę wybrać: 170cm wzrostu i 61 kg wagi. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...