rider on storm Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 siema mam pewnien problem, mam korbe deore, kasete alivio na8 i chciałem kupić łańcuch alivio na8 jednak nie moge go znaleźć ale znalazłem łańcuch deore lx na 8 za 40zeta (chyba dość przystąpna cena) jednak nie wiem czy tak można mieszać czekam na rychłe odpowiedzi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73359823 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Mieszać można, system będzie działać bez zarzutu chociaż sugerowałbym poszukanie łańcucha na 8-rzędów z niższych grup Shimano, dzięki temu Twoja kaseta wytrzyma więcej, ew. coś z niższych modeli Sachsa. Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ja mam korbe Deore i kasete Alivio na 8 tak jak Ty i łancuch Sram Pc-48 ze spinka i jestem zdowolony :] Pc-48 kosztuje 45zł u mnie (u mnie w miescie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Mozna ale brałbym cos z nizszej polki zeby ci sie szybciej kasetaq nie zuzywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 ja bym wziął na twoim miejscu srama pc 38, na allegro juz za 20 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=73225522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 bralbym PC48 wiele razy bylo pisane ze to bardzo dobry lancuch(sam mam mialem juz chyba z 5 takich)a jak nie to PC58 jak gdzies w dobrej cenie dorwiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.