dumatek Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam! Poszukuję rękawiczek na leśne trasy (DH/FR) może moglibyście coś polecić... Najlepiej stosunkowo niedrogiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Do jakiej kwoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumatek Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 najlepiej do 100zł... Ale nie bd oszczędzał na bezpieczeństwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Do 100 zł to masz wybór ogromny. Najlepiej szukaj rękawiczek takich firm: TLD, Sombrio, Royal Racing, 661, Fox, Dakine. Teraz też musisz wybrać, czy chcesz mocno wzmacniane rękawiczki ale mniej oddychające, czy te z lepszą wentylacją ale za to z mniejszą ochroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumatek Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Wiesz postawiłbym na bezpieczeństwo i zeby sie dobrze trzymały gripów bo niechce zeby na DH mi łapa spadła z kierownicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dobre są TLD GP, ale u nas w Polsce do 100 zł nie dostaniesz ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumatek Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Widzisz szukam okazji musi byc dobre... cena na drugim miejscu.. Ale tez ważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Możesz poszukać 661 Descend, też dobre rękawiczki i można dostać do 100 zł. Są jeszcze Fox Dirtpaw, również dobre rękawiczki, polecane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumatek Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dzieki głównie rozgladam sie za six six one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radradish Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ja kupiłem polskie Dartmoor Snake, ale do MTB. Do DH się chyba nie nadają, bo nie mają skorupki na kostkach. Ale podobne do Descend - tyle, że mniej wentylowane i mają dodatkową grubą piankę po wewnętrznej stronie bliżej nadgarstka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Podepnę się do tematu. Planuję zakup rękawiczek długopalczastych. Jeżdżę tylko turystycznie, zależy mi na czymś na chłodniejsze dni(~10 stopni C) i chroniące przed deszczem na ile to tylko możliwe. Wstępnie wytypowałem 3 rękawiczki na allegro: BRUGI AST http://allegro.pl/rekawiczki-rowerowe-brugi-ast-membrana-rozmiary-i1512141753.html KONA chevron http://allegro.pl/rekawiczki-rowerowe-kona-chevron-wyprz-50-wawa-xl-i1520506657.html O'NEAL ELEMENT BLACK http://allegro.pl/rekawiczki-o-neal-element-black-l-fr-dh-wys-0zl-i1511244160.html Ostatnie najbardziej mi się podobają jeżeli chodzi o stylistykę (ale to nie jest dla mnie ważne). O brugi ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie, wg. producenta mają fajną membranę. Ale mam zimowe rękawiczki brugi i coś wątpię w ochronę przed deszczem... O Kona nie wiem w zasadzie nic. A może wybrać coś innego? (W cenie do 100 zł z przesyłką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.