N3xT Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam. Mam dosyc glupi problem otoz posiadam amorka Tora 318 solo air. Jest w nim blokada skoku ta na manetke, lecz ta manetka nie wchodzi mi na kierownice tzn. blokuje mi manetke od przerzutek, a chcialbym kupic do niego ta blokade co sie recznie przy amortyzatorze blokuje, taki pstryczek co sie reka przekreca i sie blokuje amorek. Dalo by rade takie cos znalezc do Rock Tora 318 solo air czy obojetnie jakie z Rock Shox'a pasowalo by do Tora 318. ? Mozna w ogole to kupic osobno, ile kosztuje ? Pewnie poradzil bym sobie sam z tym szukaniem, ale nawet nie wiem jak sie ten pstryczek nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Pokaż fotek bo troche szkoda manetki. Po za tym musisz rozebrac tlumik i wyjąć sprezyne ktora wraca pokrętło bo w takim wypadku wajcha na koroie nic ci nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kilka postów wyżej ktoś chce zrobić tak samo,tylko że w drugą stronę(recon tk)zamienić blokadę przy koronie na manetkę.(kiedyś słyszałem że recon i tora mają te same bebechy)może coś zamienicie. Kilka postów wyżej ktoś chce zrobić tak samo,tylko że w drugą stronę(recon tk)zamienić blokadę przy koronie na manetkę.(kiedyś słyszałem że recon i tora mają te same bebechy)może coś zamienicie. Przepraszam,post niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 chętnie się wymienie z blokady przy amorze na blokade manetkową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.