Skocz do zawartości

[amortyzator] Rock Shox Tora 318 solo air.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam dosyc glupi problem otoz posiadam amorka Tora 318 solo air. Jest w nim blokada skoku ta na manetke, lecz ta manetka nie wchodzi mi na kierownice tzn. blokuje mi manetke od przerzutek, a chcialbym kupic do niego ta blokade co sie recznie przy amortyzatorze blokuje, taki pstryczek co sie reka przekreca i sie blokuje amorek.

Dalo by rade takie cos znalezc do Rock Tora 318 solo air czy obojetnie jakie z Rock Shox'a pasowalo by do Tora 318. ?

Mozna w ogole to kupic osobno, ile kosztuje ?

Pewnie poradzil bym sobie sam z tym szukaniem, ale nawet nie wiem jak sie ten pstryczek nazywa.

Kilka postów wyżej ktoś chce zrobić tak samo,tylko że w drugą stronę(recon tk)zamienić blokadę przy koronie na manetkę.(kiedyś słyszałem że recon i tora mają te same bebechy)może coś zamienicie.:thumbsup:

Kilka postów wyżej ktoś chce zrobić tak samo,tylko że w drugą stronę(recon tk)zamienić blokadę przy koronie na manetkę.(kiedyś słyszałem że recon i tora mają te same bebechy)może coś zamienicie.:thumbsup:

Przepraszam,post niżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...