djwiocha Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Więc tak. mam problem z hamulcem Avid BB5, a mianowicie, nie wiem jak go rozebrać. Po zdjęciu tej czerwonej zaślepki z nazwą modelu ukazuje się to co jest w załączniku. Wygląda to jak by ta "kosa" była wsadzona tam na wcisk i nic więcej. Czy tak jest i wystarczy to tylko wyjąc? Może ktoś już to rozbierał i wie jak to się robi. Aby uniknąć pytań typu "po to to rozbierać?" napiszę od razu zę chcę to rozebrać zęby umiejscowić raz na zawsze sprężynkę w dziurce bo cały czas wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 To jak nikt nie poratuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 http://www.sram.com/_media/techdocs/Avid%20BB7%20Overhaul%20Guide.pdf powinno ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.