dumatek Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam Co sądzicie o hamulcach AVID BB7? Czy je polecacie? A może cos innego w podobnym przedziale cenowym? tu link do aukcji... http://allegro.pl/avid-hamulce-bb7-przod-tyl-160-185-203-super-cena-i1519590790.html POZDRO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Krótko - jak chcesz mechaniczne tarczówki to nie znajdziesz lepszego hamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumatek Napisano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A co było by lepsze ten AVID czy TEKTRO AURIGA COMP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ja jestem zwolennikiem mechaników, więc jak dla mnie Avid Jeśli patrzysz też na hydraulikę, to w cenie BB7 (~400zł + klamki, pancerze) możesz dostać sporo modeli, głównie różne odmiany shimanowskich Deore, a także np. Juicy 3 (klocki te same co BB7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumatek Napisano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dzięki Mój kumpel akurat teraz ma na handel TEKTRO i waham sie miedzi nimi a AVIDEM i nw za bardzo co wybrac... Ale Juicy 3 tez wiezme pod lupe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.