Gość Przybłeda Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Witam Mam rame Mielec Quattro + skladajac ja zauwazylem ze zębatka od korby ociera o tylny trójkat wiec stwierdzilem ze potrzebuje dłuższego suportu. Czytalem na jakimś forum ze do tych ram nadaje sie suport o dlugosci 128 mm ISIS jak wspomniane w temacie. Nie koniecznie truvativa ale do 180zł moze byc ciut droższy, nie wyskakujcie mi z cenami 220zł :grin: najlepiej jak najtaniej :mrgreen: za wszelką pomoc z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 1st - nie ten dział, temat powinien być tutaj - http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewforum.php?f=25 2nd - Truvativ Team DH, koleś z tego sklepiku - www.arnik.freshsite.pl - powinien go Ci wyczarować w normalnej cenie. Jaki teraz masz suport, 113mm :?: Żeby na 128mm czasami za dużych przekoszeń nie było :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przybłeda Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Sorki za pomylke w dziale :oops: a suport jest 118 i prakuje duzo i powiedzieli mi ze 128 bedie ideal ale wole sie tu spytac jescze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przybłeda Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Z góry przepraszam za błedy wadliwa klawiatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 No to 128mm powinno pasować jak ulał Aha, zapomniałem dodać. Kosztowac będzie gdzieś z 150pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przybłeda Napisano 20 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ok dzieki serdeczne. Zostaje isc do lombardu i zastawic cos bo kasy trochu brak :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.