Skocz do zawartości

[rękawiczki]Jakie rękawiczki do 50 zł?

scyzor9

Rekomendowane odpowiedzi

kellys comfort mogę z czystym sumieniem polecić.używam ich od zeszłego sezonu i jak dla mnie są one bardzo wygodne.są też stosunkowo mocne,bo jak ostatnio darłem po betonie to zaledwie lekko się przetarły(udało się to zszyć i nie ma śladu).ręka się w nich przesadnie nie poci(no chyba że temperatura przekroczy 30stopni). jedyne czego trochę brakuje to taka sprytna pętelka ułatwiająca zdejmowanie,ale bez nie też jest nieźle. ja kupiłem je za niecałe 30zł na wyprzedaży i jestem zadowolony

• 2 tygodnie później...

Witam, osobiście mam rękawiczki KG-502 bardo fajne a teraz zakupiłem Comfort i jest różnica. Miejscowa żelowa wkładka i frotka przydają się przy jeździe a tych trzecich nie miałem na ręku więc się nie wypowiadam. Więc 502 jak lubisz całą dłonią czuć żel a comfort jak miejscowo :) osobiście polecam Comfort.

Nie opłaca się dawać 100 zł za rękawiczki które nie różnią się niczym od np Accenta El Nino, gdy przymierzałem się do zakupu rękawiczek miałem na ręce te Scotty, potem w innym sklepie Accenty i muszę powiedzieć że nie było żadnej różnicy w jakości wykonania czy komforcie.

• 3 tygodnie później...

Accent El Nino zakupione - mimo że kosztowały tylko 30 zł wydają się solidnie zrobione, jeszcze nie jeździłem na nich, bo dalej ze względu na niską temperaturę użytkuje wersji z długimi palcami ale po opiniach myślę że się sprawdzą.

Sam miałem takie. Wytrzymały ponad 3 lata, ale w końcu się zużyły. Przetarła się siatka po wewnętrznej stronie. Ogólnie byłem bardzo zadowlony. Teraz dla odmiany zakupiłem Accent Tormenta. Zobaczymy jak się będą sprawować.

A ja mam negatywną ocenę rekawiczek El Nino - w przeciwieństwie do ramy :-). Nie przetrzymały półtora sezonu. W siateczce wewnętrznej pojawiły się dziury, całość się poprzebarwiała... Wyglądały paskudnie... Lepiej było kupić za te trzy dychy trzy pary Lidlowych :-). I "za karę" nabyłem te z poprzedniej oferty. Faktycznie - dużo tandetniej wykonane, ale przynajmnie nie będe miał "kaca" że przepłaciłem, jak się porwą :-)

• 2 miesiące temu...

a z tych które polecacie ??? mozę ktoś je ma i może sie wypowiedzieć o nich

KELLYS SEASON --- http://allegro.pl/zelowe-rekawiczki-kellys-season-kelly-s-wys-0-zl-i1607409759.html

Kellys Comfort --- http://allegro.pl/zelowe-rekawiczki-kellys-comfort-kelly-s-2k-wys-0-i1691774052.html

chyba ze jeszcze jakieś inne ;) ??

pozdrawiam

Marcin

Równiez stałem przed wyborem ostatnio rękawiczek gdyż te co miałem rozpadły się ;/

Kupiłem Shimano Race Gel i jestem naprawdę bardzo zadowolony.

Rękawiczki bardzo wygodne, komory żelowe robią robotę, bardzo dobrzę się kleją do gripów.

Cena nie jest najgorsza:

http://allegro.pl/nowe-rekawiczki-shimano-race-gel-r-m-wyprzedaz-i1711924371.html#gallery

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...