art12345 Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 Witam Mam amorka Rock Shock Tora 318 i chyba troche za bardzo jest podpompowana. Nie mam pompki do niego, czy mogę bez pompki spuścić trochę powietrza, jeśli tak to jak to sie robi i czy można takim sposobem spuścić tylko troszke powietrza, żeby mi nie zeszła zaraz połowa.
Piksel Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 Fajne pytanie .Odkręcasz zaworek i naciskasz go spuszczasz trochę powietrza i testujesz, jednak jeśli upuścisz za dużo bez pompki się nie obejdzie.
Michal93 Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 Ale od razu Cię przestrzegam, jest tam takie ciśnienie, że naprawdę ciężko spuścić tylko trochę podjedź pod pierwszy lepszy serwis, zapytaj czy nie pożyczą pompki bo chciałeś upuścić powietrza, nie powinni za to nic wziąć
Mod Team michuuu Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Napisano 25 Marca 2011 Spuszczenie zaworkiem wiąże się z opróżnieniem komory (mała komora, duże ciśnienie) ,kilka prób i wszystkie spalone. Jedyne rozsądne rozwiązanie to jak pisze Michal93 ,do serwisu z prośbą o dopompowanie do takiej wartości jak chcesz. Zazwyczaj wystarcza uśmiech i magiczne dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.