marcin1994 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam Posiadam rower Kross Hexagon V3 2010. Posiadam ten rower niecałe dwa tygodnie i ma przejechane niecałe 150km. Dzisiaj podczas jazdy z górki po prostu strzelił łańcuch w domu po obejrzeniu stwierdziłem że spinka jest na swoim miejscu a nie wiem jak to się fachowo nazywa ale takie łączenie jakby zostało przekrzywione. I mam pytanie czy coś takiego reklamować, czy kupić nowy łańcuch? Jeżeli tak to pchać się w drogie czy jakiś zwykły? Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Gwarancja niby nie obejmuje napędu, ale jeśli po 150km strzelił, to ja bym reklamował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Wątpie zeby uznali bo złe uzytkowanie bo ... itd, jaki to lańcuch?? Prawdopodobnie miał wade i pękł w najsłabszym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Idź do sklepu, skują łańcuch i będzie po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1994 Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 kupiłem sobie skuwacz, w każdej chwili się może przydać jak i do czyszczenia napędu. Kupiłem sobie jeszcze w razie czego łańcuch shimano. A mam takie pytanie gdyż czytałem na forum żeby mieć3 łańcuchy i na zmianę zmieniać np co 1000km i przedłuży to żywotność napędu, faktycznie to wypala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morcin2 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 z górki ? ,to na nicie czy na ogniwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Wypala, ale przy osprzęcie z tej półki jest to nieopłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.