Skocz do zawartości

[rower] MTB do 1200zł

yokamil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam roweru MTB do 1200zł. Czekam na Wasze propozycje, tylko proszę podawać modele rowerów najlepiej z linkami do jakiegoś sklepu internetowego. Dodam jeszcze że przeszukałem niejedno forum i to spowodowało że mam mentlik w głowie i nie nakierowało mnie to na konkretny model. I proszę nie proponować mi modelu Kross Level A2 z 2009 roku bo nie jest on nigdzie dostępny. Warto jeszcze dodać że szukam roweru o wielkości ramy - "19.

Pozdrawiam

Napisano

Rower będzie służył głównie do dojazdów do pracy i czasem do małych wypadów rekreacyjnych. Będę się poruszał głównie po asfalcie ale proszę mi nie proponować roweru crossowego.

• Mod Team
Napisano

Dlaczego? Kupowanie roweru MTB do jazdy po szosie mija się z jego przeznaczeniem.

Tak czy tak, przy twoim budżecie podany wyżej Kross Level A2 będzie dobrym wyborem.

Napisano

a ja się podłacze pytając czy w podobnej cenie lepiej wybrać Meride Matts 20v czy Scotta Aspect 60? właściwie między tymi 2 modelami juz się waham,jak jest z jakością tych firm???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...