newtonek Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam, poszukuję nosków do pedałów szosowych, tego typu. Czy ktoś się orientuje gdzie można takie dostać w rozsądnej cenie? Od dłuższego czasu przeczesuję Allegro i sklepy internetowe, ale jedyne co znajduję to takie noski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Hmmm.. widziałem takie ostatnio na Allegro, jak będę miał czas to poszukam. Proszę bardzo identyczne jakie chciałeś http://allegro.pl/noski-shimano-plastikowe-rozmiar-m-88-i1526624282.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newtonek Napisano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Wielkie dzięki! Nie wiem, jak wcześniej mogłem przegapić tę aukcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.