Gość Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Jako, że jest to mój pierwszy post to przede wszystkim cześć Kwestia wygląda następująco. Ładnych kilka lat jeżdżę na rowerze z gatunku - jak to widzę fajnie się określa - makrokesz Przyszła jednak pora na wymianę tego złomu, bo już daje się we znaki. Moje ogólne pojęcie w temacie jest raczej nikłe, dlatego z prośba zwracam się do was. Do wydania na rower mam nie więcej jak 1200 złotych. Przeznaczenie jest raczej typowo miejskie (czasami jakieś leśne ścieżki czy coś w tym stylu), aczkolwiek nie chcę roweru typowo miejskiego bo jednak wolę jazdę bardziej dynamiczną - od małego uprawiam różnego rodzaju sporty, więc jest to jednocześnie forma treningu dla mnie. Do tej pory myślałem nad rowerem górskim z amortyzatorem na przód, acz dziś dowiedziałem się o istnieniu czegoś takiego jak roweru crossowego. Wydaje mi się, że będzie on lepiej pasował, aczkolwiek z drugiej strony czy nie będzie za delikatny na sporadyczną jazdę po "wertepach"? Jeśli chodzi o moje warunki fizyczne to 183 wzrostu i 88 kg wagi. Gdyby to komuś w jakiś sposób pomogło, to poruszam się po mieście Łodzi, gdzie warunki są jakie są Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.