Skocz do zawartości

[ok 2000zł] 70% miasto / 30% las

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje zakup pierwszego porządnego roweru, głównie do użytku w mieście, ale nie wykluczam weekendowych wypadów do lasu. Rower kupuje na dłuższy czas i ma posłużyć. Mam 195 cm wzrostu i 95 kg wagi. Po długich godzinach spędzonych przed komputerem padły takie oto typy:

1. Kross A6 zastanawia mnie czy rama 20" nie będzie za mała, poza tym dla mnie najlepszy wybór, tylko czy gdzieś go jeszcze kupie w tej konfiguracji ?? Model 2011 odpada

2. Mbike RENEGADE 0.5 Durgi w kolejności, super desing, tylko czy amorek wytrzyma przy mojej wadze ??

3. Unibike Flite 2010

4. Kellys Salamander

5. Kellys Magnus 2010

A może coś takiego

6. Kross Rubble

Wiele zostało napisane już o tych rowerach, ale decyzja nadal ciężka. Pomożecie ??

Napisano

A6 nie będzie za mały na pewno :) Mam a6 20' 2009 i kuzyn(193 cm) się przymierzał i mówił, że idealny. Levelkiem bardzo przyjemnie jeździ się po asfalcie, dzięki oponom( małe opory toczenia) Jest jeszcze blokada amorka; bardzo fajna sprawa, na asfalt :) A6 raczej najlepsza. Flite jeszcze jest ciekawy, ale jeżeli będziesz jeździł dużo po asfalcie to vki Ci spokojnie wystarczą. Ja mam jakieś 185 i również wygodnie mi się jeździ :) Salamander też dość fajny, ale a6 jest lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...