konar50 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam, mam gogle z kasku do nar który sprzedałem są to UVEX SnowFire II. I mam pytanie czy do tych gogli dostane szybkę białą ( przeźroczystą )?? są tego jakieś rozmiary ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 w ogole nie widzialem szybek wymiennych do gogli, a na pewno juz nie do tych tanszych. jezdzisz w goglach na rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Są gogle które posiadają wymienne szybki, ale akurat nie te. Co do jazdy w goglach to kolega pewnie używa przy dyscyplinie jak DH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konar50 Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak wlasnie do dh. Czyli zostaje kupic nowe google ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kupić nowe, chyba że nie przeszkadza kolor szybki (pewnie masz pomarańczowy?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konar50 Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No wlasnie denerwuje mnie ta szybka. Ok to dzienki za odpowiedzi temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Tak najlepiej kupić nowe i to z możliwością zamontowania zrywek wtedy jeśli ma się długie i bardzo błotniste zjazdy nie trzeba przecierać gogli tylko zrywa się zrywkę. Co do tej szybki jeśli masz pomarańczową to jest ona przeznaczona do zachmurzonej lekko mglistej pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.