naszeslowa77 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 witam wie może ktoś co to za model tych klamkomanetek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 st-ef28-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Wiem ze jakiś czas temu czyli z 15 lat temu były montowane z altusem ale w tej chwili nie pamietam modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naszeslowa77 Napisano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Te klamkomanetki pochodzą ze zwykłego roweru o nazwie Gepard, sprawowały sie bardzo dobrze i chciałem kupić takie nowe, ale nie moge ich nigdzie dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Zainteresuj się klamkomanetkami st-ef50, w działaniu takie same. Korzystałem z obu modeli, zamontowane są w rowerach członków rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.