grabek Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Witam, mam okazję kupić z drugiej ręki Manitou Swinger X3 Air taki jak tutaj. Już miałem go w rękach jest nieużywany. Ale mam wątpliwość ponieważ nie potrafię go ugiąć w rękach, a damper jest bez powietrza. Czy to normalne? Czy może sprzedający chce mi wcisnąć jakiś bubel?
Danielasty Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 damper w powietrzny w rękach nie tak łatwo wgiąć, weź ten damper, kucnij i przyciśnij, albo po prostu zamontuje u siebie w rowerze
Rulez Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Po wypuszczeniu powietrza da się go wcisnąć, ale raczej trzymając dwoma rękoma i dociskając do czegoś, w dodatku będzie się wsuwał bardzo powoli.
Schwefel Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Zrób tak, naciskaj równocześnie na zaworek i uginaj damper.
grabek Napisano 23 Marca 2011 Autor Napisano 23 Marca 2011 ok, spróbuje i dam znać jest tak: tłumienie powrotu wyłączone, naciskam zaworek i damper chowa się powoli i równie powoli odbija
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.