stepART Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witajcie Poszukując rozwiązania mojego problemu z hamowaniem proszę o informację do czego służy regulacja Free Stroke przy klamce Shimano XT BR-M775. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Chodzi mi o wytłumaczenie działania a nie tłumaczenie. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Niby miała być to regulacja pozwalająca na przybliżenie łapy bez zmiany momentu "złapania" tarczy przez klocki, czyli regulacja skoku jałowego, jednak w praktyce regulacja ta jest tak minimalna że nie czuć zmian. Tutaj więcej poczytaj: http://www.ridemonkey.com/forums/showthread.php?t=238475 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stepART Napisano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Thx... Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.