pim Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam Jaką książkę polecacie dla mnie. Chodzi o coś takiego jak to: http://allegro.pl/zinn-i-sztuka-serwisowania-dodruk-2011-i1485979956.html Czy to najlepsze pozycja w tym temacie ? Czy może znacie coś lepszego ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Jest ok.Dostałem cos takiego w pdf od Szybalski w sam raz na domowy serwis.Ps:Taka wioska Susiec?Tanew itd.....zmiany jakieś czy tak jak kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam Jaką książkę polecacie dla mnie. Chodzi o coś takiego jak to: http://allegro.pl/zinn-i-sztuka-serwisowania-dodruk-2011-i1485979956.html Czy to najlepsze pozycja w tym temacie ? Czy może znacie coś lepszego ? Pozdrawiam Podobno najlepsza, bardzo dużo osób wyraża taką opinię, niestety osobiście nie miałem okazji czytać. Ze swojej strony mogę polecić to. Osobiście jestem zadowolony, ale nie mam porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Posiadam, korzystam, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Powyższa pozycja jest godna polecenia (nie wykluczam oczywiście Zinna), miałem do czynienia ze starszym wydaniem - wszystkie informacje jasno i klarownie opisane, miliard zdjęć,dobra pozycja dla początkującego, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 .Ps:Taka wioska Susiec?Tanew itd.....zmiany jakieś czy tak jak kiedyś. Tak jak kiedyś. Moje piękne Roztocze A małe prównanie: Fred Milson Rowery. Regulacja naprawa konserwacja stron Strony: 190 z roku 2008 Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego autor: Lennard Zinn stron 368 rok 2006 Czy więcej stron to więcej informacji. Taki zielony to ja nie jestem i myślę, że jednak Pana Zinn wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 mam Zinna i czasem korzystam.......bardzo fajnie opisuje wszystkie czynności i jest tam mnóstwo odręcznych ale bardzo przejrzystych rysunków.... a poza tym co jakiś czas Pan Zinn aktualizuje swa encyklopedię bo jak wiadomo technologie i patenty się zmieniają ja mam wydanie 2008 może wkrótce będzie nowe:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GregoryP Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Koledzy z forum polecili Zinna i właśnie kończę pierwsze czytanie, następne będzie w warsztacie. Ciekawi mnie co jest w książce p. Millsa więc pewnie ją też sobie sprawię. Dla rozrywki można pooglądać filmiki : http://bicycletutor.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubus88 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 wszystko pieknie i lopatologicznie wyjasnione. kazdy "techniczny debil" - taki jak ja - rozlozy a nawet zlozy, i wyreguluje swoj rowerek. jakby wszyscy mieli ta ksiazke w domu to forum sluzyloby tylko do ustawek na dzidowanie hehe ot, taka reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jest ok.Dostałem cos takiego w pdf od Szybalski w sam raz na domowy serwis.Ps:Taka wioska Susiec?Tanew itd.....zmiany jakieś czy tak jak kiedyś. Nie ma to jak ukraść co? I jeszcze się tym pochwalić. Prawa autorskie się kłaniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 I przyszedł Zinn. Ksiązka napisana fantastycznie i z poczuciem humoru . Polecam bo i cena jest bardzo dobra jak za takie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Nie ma to jak ukraść co? I jeszcze się tym pochwalić. Prawa autorskie się kłaniają. Masz rację jest to w jakiś sposób kradzież. Dodam tylko, że posiadam tą książkę w oryginale. Forma pdf to tylko zabezpieczenie. Drukuję sobie odpowiednie strony jak idę do piwnicy majsterkować przy rowerze by nie zniszczyć sobie książki. Nie mniej jednak rozpowszechnianie jej jest łamaniem praw autorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.