stypa Napisano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 napisz jeszcze, na ile wyceniasz przesyłkę, jak to zrobisz itd P.S. temat chwilowo przypinam, tj na tyle na ile starczy Ci chęci Jeśli chodzi o wysyłkę: Proponuję wysyłkę Pocztą Polską albo kurierem DPD. Ceny przesyłek to: Poczta Polska: - paczka priorytet 12 zł Kurier DPD: - paczka - 20 zł Każdy kubek będzie zapakowany w dwa kartoniki i owinięty folią bąbelkową. Ilość kubków nie wpływa na cenę wysyłki - no chyba że ktoś zamówi 30 sztuk Jeżeli będą osoby z jednego miasta/miejscowości można by było wysłać kilka kubeczków w jednej paczce aby nie płacić za przesyłkę za każdy kubek. Oczywiście istnieje możliwość odbioru osobistego Zamówienia na kubeczki proszę przesyłać na adres mailowy: ewelina.markowska@webserv.com.pl w poniższej formie. 1) Numer wzoru - np. Wzór nr 1 2) Rodzaj kubeczka i ilość - biały lub magiczny 3) Imię i nazwisko 4) Adres do wysyłki 5) Telefon kontaktowy 6) Rodzaj wybranej przesyłki - Poczta/Kurier Po złożeniu zamówienia Zamawiający otrzyma numer konta bankowego. Po zaksięgowaniu należnej kwoty termin wykonania kubeczków wynosi 2-3 dni robocze. Termin zakończenia zbierania zamówień na kubeczki wyznaczam na 31.03.2011r. Ewentualnie po wspólnych naradach będziemy mogli przedłużyć tą datę. OD TEJ CHWILI ROZPOCZYNAMY ZBIERANIE ZAMÓWIEŃ W razie pytań i wątpliwosci proszę pisać. PS. Dziękuję za przypięcie posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Gdzie można odebrać osobiście, ew. czy ktoś z WWy zamawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Gdzie można odebrać osobiście, ew. czy ktoś z WWy zamawia? Osobiście można odebrać w Gołdapi...Mazury...60 km od Suwałk i Ełku... Podaję jeszcze numer kontaktowy: 668-189-435 Jeżeli "wpadną" pierwsze zamówienia zrobię listę i będę ją publikował dla ogółu aby każdy widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Poszło zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 a jest np opcja by na kubku mieć nick z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ZAMÓWIENIA: 1) kiler- 2 szuki BIAŁY (Murowana Goślina) PS. Jeśli chodzi o umieszczenie nick'u to oczywiście nie ma problemu. Proszę tylko o dopisek w zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A czy po wykonaniu kubka, mógłbyś cyknąć mu kilka fotek i wstawić je na forum? Najlepiej, gdybyś zrobił zdjęcia obu rodzajom (białemu i czarnemu - magicznemu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 PS. Jeśli chodzi o umieszczenie nick'u to oczywiście nie ma problemu. Proszę tylko o dopisek w zamówieniu. Czyli prakrycznie dowolność jeśli chodzi o personalizację (mam na myśli jakieś pomniejsze elementy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Czyli prakrycznie dowolność jeśli chodzi o personalizację (mam na myśli jakieś pomniejsze elementy)? Zgadza się. Bardzo proszę tylko o informację przy zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Zamówienia na dzień 28.03.2011r. ( godzina: 16:40) 1) Kiler - 2 sztuki BIAŁY (Murowana Goślina) 2) natsky - 1 sztuka BIAŁY ( Lubawa) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A czy po wykonaniu kubka, mógłbyś cyknąć mu kilka fotek i wstawić je na forum? Najlepiej, gdybyś zrobił zdjęcia obu rodzajom (białemu i czarnemu - magicznemu). Ponawiam pytanie i czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 fajna sprawa ja bym wziął......... napisze na pr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ponawiam pytanie i czekam na odpowiedź. Przepraszam że nie odpisywałem wcześniej ale miałem urwanie głowy. Jeśli chodzi o fotki kubeczków to oczywiście nie ma problemu z fotkami. Jutro wykonam fotki i wrzucę gdzieś na serwer zewnętrzny z linkiem ( w godzinach wieczornych). Natomiast jeśli chodzi o fotkę dla kubka "magicznego" to tu proszę filmik przestawiający zasadę działania: film 2 Oczywiście zamiast grafiki przedstawionej w filmach na kubeczku ukaże się Nasz Kubeczek Forum Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam, zgodnie z obietnicą prezentuje zdjęcia kubeczków. Jakość zdjęć nie powala na kolana ale mam nadzieję że "coś" zobaczycie. Kubki FORUM Zamówienia na dzień 29.03.2011r. ( godzina: 20:50) 1) Kiler - 2 sztuki BIAŁY (Murowana Goślina) 2) natsky - 1 sztuka BIAŁY ( Lubawa) 3) lukaszs - 1 sztuka BIAŁY ( Celastynów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Celestynów:-) bardzo fajnie wyszło - moja fotka co prawda nie była najlepszej jakości ale jest gyt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Celestynów:-) Upss... przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Po miłej konsultacji termin składania zamówień jest nieograniczony do odwołania !!! Jeszcze raz zapraszam do kupowania kubeczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 już ma już mam!!! kubek doszedł jest bardzo fajny - tylko żałuje że fotkę dałem tak słabą....... ale jest bardzo fajny polecam właśnie popijam sobie z nowego kubeczka polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natsky Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja też dziś dostałem. W 100%ach zadowolony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wyłuskałem wszelakie dane z tego wątku i wpakowałem w jedną całość aby było łatwiej http://www.forumrowerowe.org/topic/86940-forumowe-kubki-opis-zamowienia-wzory/ Ten wątek odklejam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A ja mam takie pytanie odnośnie magicznych kubków . On na początku bedzie czarny ?? po zalaniu na ciepło wyłoni sie to co pod spodem? Jest w opcji zeby i na tej pierwszej warstwie były jakieś inskrypcje i pod spodem tez czy nie bardzo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Tak, z czarnego zrobi się biały z widocznym nadrukiem. Z tego co się orientuje to na czarnym także jest możliwe zasadniczo nanoszenie jakichś oznaczeń, ale nie wiem jak w tym konkretnym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliniak Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja również dostałem swój kubek naprawdę jest porządnie zrobiony i w dodatku bardzo dobrze zabezpieczony wrzucę w przyszłości zdjęcia kubeczka z nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja również dostałem swój kubek naprawdę jest porządnie zrobiony i w dodatku bardzo dobrze zabezpieczony wrzucę w przyszłości zdjęcia kubeczka z nickiem Cieszę się że do tej pory wszyscy są zadowoleni ze swoich kubeczków. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam pytanie czy istnieje możliwość aby na "magicznym" kubku pojawiał się nick i dowolne zdjęcie np z galerii aby na kubku mieć własny rowerek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.