Skocz do zawartości

[kubki] z logo FORUM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Moja koleżanka zajmuje sie wykonywaniem kubeczków 330ml z dowolnym kolorowym nadrukiem.

Tak sobie pomyslałem, że wykonałbym sobie 2 takie kubeczki ( jeden do domu a drugi do pracy) z LOGO naszego forum.

I teraz pytanie do Was...czy mogę uzyć logo forum oraz adres strony do tego celu?

Jeżeli nie macie nic przeciw temu to czy posiadacie może logo w dobrej jakości ( może być w krzywych, tiff, jpg, psd) ?

Bardzo proszę o ustosunkowanie się do mojej prośby.

Pozdrawiam.

noo ja bym sie pisał

Jeśli chodzi o wykonanie kubeczków to oczywiscie nie ma z tym problemu.

Trzeba by było zrobić tylko jakiś projekcik " Kubeczka Frum'owego" żeby wszystkim się podobał.

Co do samych kubków:

- kolor BIAŁY

- pojemność 330 ml

- klasa bieli A+ ( najwyższa)

- kubek w kartoniku

- wielkość nadruku - szer: 18 cm wys. 8,5 cm

- cena kubka z 1 sztukę to 8,50 zł

Z tego co pytałem istnieje mozliwość zakupu również kubka tzw. "MAGICZNEGO" w kolorze czarnym. Działa on na takiej zasadzie, że jak jest pusty to ma kolor czarny natomiast jak zaleje się go gorącą cieczą to robi się biały i pojawia się nadruk. Cena takiego kubeczka to 18,50 zł. Powiem szczerze że efekt zaskoczenia jest 100% :icon_mrgreen:

Co do przesyłki to oczywiscie nie ma problemu. Mogę zająć się tym. Jeżeli zbierze się kilka osób z jednego miasta to można by było wysłać paczkę zbiorową żeby było taniej.

Jeżeli temat zasługuje na uwagę to proszę Moderatorów o podpiecie.

ja projekt mogę zrobić, nie ma problemu, tylko potrzebuje czystego kubeczka i tyle ;)

Nie potrzebujesz przecież kubka aby zrobić projekt.

Wymiary nadruku to: 18 cm na 8,5 cm

Rozdzielczość 300px najlepiej.

Jak byś wykonał projekcik to wrzuć go proszę na najiś serwer abyśmy mogli WSZYSCY rzucić okiem na niego :)

Czy jacyś chętni jeszcze by byli...?

Naklejki są,

koszulka zlotowa będzie,

kubek (nawet taki jakiś 'magiczny' ^^) moze być

smyczka może być

czekamy jeszcze na czapeczki i takie śmieszne, małe flagi :D

Ja ze swojej strony tylko kubeczki mogę pomóc załatwić...

A co do projektu kubeczka...Czy ktoś jest chętny podjąć się tego zadania ?

Po przygotowaniu projektu zrobimy listę.

A co do projektu kubeczka...Czy ktoś jest chętny podjąć się tego zadania ?

Wydaje mi się że to nie jest trudne - gdzieś pamiętam że ktoś robił naklejki z logo forum(bodajże wojtekkrakow), takie kwadratowe logo można wrzucić na biały kubek i tyle :icon_wink: .

Wydaje mi się że to nie jest trudne - gdzieś pamiętam że ktoś robił naklejki z logo forum(bodajże wojtekkrakow), takie kwadratowe logo można wrzucić na biały kubek i tyle :icon_wink: .

OK, więc dzisiaj wieczorem postaram się coś zrobić i zaprezentuję efekty swojej pracy :icon_wink:

Fajne, chce taki mieć :D

Cieszę się że się podoba.

Może niech jeszcze inni się wypowiedzą i zrobimy listę. Jeszcze raz przypomnę parametry kubeczków:

- kolor BIAŁY

- pojemność 330 ml

- klasa bieli A+ ( najwyższa)

- kubek w kartoniku

- wielkość nadruku - szer: 18 cm wys. 8,5 cm

- cena kubka z 1 sztukę to 8,50 zł

Z tego co pytałem istnieje mozliwość zakupu również kubka tzw. "MAGICZNEGO" w kolorze czarnym. Działa on na takiej zasadzie, że jak jest pusty to ma kolor czarny natomiast jak zaleje się go gorącą cieczą to robi się biały i pojawia się nadruk. Cena takiego kubeczka to 18,50 zł.

Czekam jeszcze na Wasze propozycje odnośnie projektów i od jutra robię listę chętnych na zakup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...