stypa Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam wszystkich. Moja koleżanka zajmuje sie wykonywaniem kubeczków 330ml z dowolnym kolorowym nadrukiem. Tak sobie pomyslałem, że wykonałbym sobie 2 takie kubeczki ( jeden do domu a drugi do pracy) z LOGO naszego forum. I teraz pytanie do Was...czy mogę uzyć logo forum oraz adres strony do tego celu? Jeżeli nie macie nic przeciw temu to czy posiadacie może logo w dobrej jakości ( może być w krzywych, tiff, jpg, psd) ? Bardzo proszę o ustosunkowanie się do mojej prośby. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Marca 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/56627-reklamuj-forumroweroweorg/page__pid__614694#entry614694 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ok, dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Chwila chwila, a może dałbyś rade więcej sztuk zrobić i powysyłać za opłatą? Jestem pewien, że znaleźliby się chętni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 noo ja bym sie pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 noo ja bym sie pisał Jeśli chodzi o wykonanie kubeczków to oczywiscie nie ma z tym problemu. Trzeba by było zrobić tylko jakiś projekcik " Kubeczka Frum'owego" żeby wszystkim się podobał. Co do samych kubków: - kolor BIAŁY - pojemność 330 ml - klasa bieli A+ ( najwyższa) - kubek w kartoniku - wielkość nadruku - szer: 18 cm wys. 8,5 cm - cena kubka z 1 sztukę to 8,50 zł Z tego co pytałem istnieje mozliwość zakupu również kubka tzw. "MAGICZNEGO" w kolorze czarnym. Działa on na takiej zasadzie, że jak jest pusty to ma kolor czarny natomiast jak zaleje się go gorącą cieczą to robi się biały i pojawia się nadruk. Cena takiego kubeczka to 18,50 zł. Powiem szczerze że efekt zaskoczenia jest 100% Co do przesyłki to oczywiscie nie ma problemu. Mogę zająć się tym. Jeżeli zbierze się kilka osób z jednego miasta to można by było wysłać paczkę zbiorową żeby było taniej. Jeżeli temat zasługuje na uwagę to proszę Moderatorów o podpiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ja projekt mogę zrobić, nie ma problemu, tylko potrzebuje czystego kubeczka i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ja projekt mogę zrobić, nie ma problemu, tylko potrzebuje czystego kubeczka i tyle Nie potrzebujesz przecież kubka aby zrobić projekt. Wymiary nadruku to: 18 cm na 8,5 cm Rozdzielczość 300px najlepiej. Jak byś wykonał projekcik to wrzuć go proszę na najiś serwer abyśmy mogli WSZYSCY rzucić okiem na niego Czy jacyś chętni jeszcze by byli...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Może przy okazji smycze z logo albo coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Najpierw niech się pokaże projekt, bo w ciemno to ciężko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Czy jacyś chętni jeszcze by byli...? Póki co czekam na projekt takiego kubka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Myślę, że taki kubek to świetna sprawa i chętnie bym taki przygarnął Jeśli coś z tego wypali oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jak najbardziej pisał bym się na ten kubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ja też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Swego czasu Naklejki nabyłem to i kubek bym nabył Czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Naklejki są, koszulka zlotowa będzie, kubek (nawet taki jakiś 'magiczny' ^^) moze być smyczka może być czekamy jeszcze na czapeczki i takie śmieszne, małe flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Naklejki są, koszulka zlotowa będzie, kubek (nawet taki jakiś 'magiczny' ^^) moze być smyczka może być czekamy jeszcze na czapeczki i takie śmieszne, małe flagi Ja ze swojej strony tylko kubeczki mogę pomóc załatwić... A co do projektu kubeczka...Czy ktoś jest chętny podjąć się tego zadania ? Po przygotowaniu projektu zrobimy listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A co do projektu kubeczka...Czy ktoś jest chętny podjąć się tego zadania ? Wydaje mi się że to nie jest trudne - gdzieś pamiętam że ktoś robił naklejki z logo forum(bodajże wojtekkrakow), takie kwadratowe logo można wrzucić na biały kubek i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Wydaje mi się że to nie jest trudne - gdzieś pamiętam że ktoś robił naklejki z logo forum(bodajże wojtekkrakow), takie kwadratowe logo można wrzucić na biały kubek i tyle . OK, więc dzisiaj wieczorem postaram się coś zrobić i zaprezentuję efekty swojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Pomysł godny uwagi. Ze swej strony dodam, że warto przejrzeć temat naklejek z logo forum - kilka informacji na pewno się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam, wykonałem dwa wzory kubeczków. Proszę bardzo : kubki FORUM Tak sobie pomyślałem, że tam gdzie jest puste białe miejsce można by było wstawić fotkę roweryku...dla chętnych. Może ktoś jeszcze coś wymyśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Fajne, chce taki mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stypa Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Fajne, chce taki mieć Cieszę się że się podoba. Może niech jeszcze inni się wypowiedzą i zrobimy listę. Jeszcze raz przypomnę parametry kubeczków: - kolor BIAŁY - pojemność 330 ml - klasa bieli A+ ( najwyższa) - kubek w kartoniku - wielkość nadruku - szer: 18 cm wys. 8,5 cm - cena kubka z 1 sztukę to 8,50 zł Z tego co pytałem istnieje mozliwość zakupu również kubka tzw. "MAGICZNEGO" w kolorze czarnym. Działa on na takiej zasadzie, że jak jest pusty to ma kolor czarny natomiast jak zaleje się go gorącą cieczą to robi się biały i pojawia się nadruk. Cena takiego kubeczka to 18,50 zł. Czekam jeszcze na Wasze propozycje odnośnie projektów i od jutra robię listę chętnych na zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja bym się pisał na jeden magicznym z tym wzorem: http://www.webserv.com.pl/prezentacja_kubki/KUBEK_2kopia.jpg Fajne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 napisz jeszcze, na ile wyceniasz przesyłkę, jak to zrobisz itd P.S. temat chwilowo przypinam, tj na tyle na ile starczy Ci chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.