Skocz do zawartości

[przerzutka tylna] Co mogło sie z nią stac ?

Jarek516

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mianowicie jechałem rowerem i z przerzutki zrobiło się takie coś jak na zdjęciu ? Co może być przyczyna ?

Na początku zaczął przeskakiwać łańcuch na zębatkach aa później coś takiego .. :/

http://img145.imageshack.us/i/20110322094.jpg/

Wózek w ogóle nie chce się wrócić do swojego stanu w którym powinien być, nie wiem co się mogło stać, nic nie kombinowalem przy niej

tylnia tylna

wygląda jakby się urwała sprężyna albo wyskoczyła ze swojego miejsca - jeśli dobrze pamiętam to był jakiś wątek o tym i to chyba z tą samą przerzutką czyli jak dobrze widzę rdm772 - być może najlepszym wyjściem będzie spacer do serwisu w którym może mają takie rzeczy na części

Czyli przerzutka jest do naprawienia ?

Na pewno jej nie wyrzucaj . Jak dorwiesz taką sprężynę to jet doża szansa, że naprawisz. Kiedyś nie miałem kasy, to dostałem od kolegów bikerów 3 różne przerzutki i poskładałem je w jedną :D . Teraz nie wiem czy by mi się chciało. Po prostu bikerska sąsiedzka pomoc. i tak trzymać. :thumbsup:

w dziale sprzedam bodajże Kostek sprzedaje przerzutkę tylną XTR na części i była tam taka sprężyna myślę że będzie pasowała są zdjęcia więc porównaj ze swoją

tu jest link do aukcji XTR

sory ukaniex że powtórzyłem twój post dopiero teraz doczytałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...