zuber Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 a jest jakaś firma, która robi okulary z soczewkami fotochrom+polaryzacja? znalazle takie cos: http://www.arctica.net.pl/S_137B-95.html ale nie wiem, ile to warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuber Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Hell-o! Pytanie o okulary Endura Piranha - jak jest z parowaniem tych okularow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Model ten ma soczewki z powłoką "anti-fog", która działa bardzo dobrze. Podczas jazdy nie zdarzyło mi się, aby mi zaparowały. Czasem przy długich, wolnych, ciężkich podjazdach w wyższej temperaturze zaczynają parować, lecz po rozpędzeniu się po chwili soczewki są już czyste. Nie będę ściemniał, że parowania nie ma wcale - gdy po intensywnej jeździe zatrzymasz się z okularami na oczach to zaparują i nie ma na to siły- tu żadna powłoka nie pomoże ;-). Ogólnie jak na okulary z pełną oprawką soczewek jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKovy Napisano 17 Maja 2011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 witam pozwolicie, ze sie podepne pod temat:) dzisiaj bedac na miescie przymierzylem okularki kilku firm i zainteresowaly mnie konkretnie 2 modele, ktore pasowalyna moja 'czaszke': Uvex crow pro Alpina Tri-Guard 50 czy ktos moze powiedziec cos o tych okularkach? bo generalnie to w poblizu(Rybnik) nie ma za bardzo innych, z wyjatkiem firmy Brenda/Arctica, ktore raczej nie pasowaly mi za bardzo, wiec na razie pytam o te 2 konkretne modele z gory dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 20 Maja 2011 Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A ja tak szukam i ciezko mi znalezc jakis tanich okularow z polaryzacja, panoramicznych, otwartych. Jakies propozycje? Niestety rewelacyjne okulary z Lidla zjadl moj pies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.