Skocz do zawartości

[rower] Kellys Exquisite

biela

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Większość zadaje pytania co kupić i nie widać rozwiązania wątku, jak się zakończył. Jako, że doradzałem się was co nabyć oto mój końcowy wybór. Kupiłem Kellys Exquisite z rocznika 2010,w ładnym biało czarnym niebieskim malowaniu

8_49079_21_11_09.jpg

Wcześniej śmigałem Krossem Level A2, a w tym roku pomęczyłem się jeszcze trochę na Kross Hexagon V2 (2006). Miał być MTB ale, że zacząłem więcej śmigać do pracy (17,5km w jedną stronę) zdecydowałem się na crossa. I powiem wam jest dobrze :). W porównaniu z Hexagonem to niebo i ziemia. Prawie sam jedzie. Prędkość przejazdu zwiększyła się o 5-7 km/h. W porównaniu z MTB staram się bardziej uważać na dziury i krawężniki, ale też bez przesady. Pod każdy podjeżdża ;). Rower waży wg. danych poniżej 13kg więc jest już lekki. Wszystkim którzy nie ujeżdżają roweru w ciężkim terenie (kamieniste drogi, piachy i błota) a raczej asfalt + szutry polecam rowery typu Cross, łatwa lekka i przyjemna jazda, i bardziej komfortowa pozycja - to jest naprawdę sporo plusów :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...