Mod Team sznib Napisano 22 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zgłaszam propozycje aby przykleić temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/74289-klucz-suportu-h2/ Ostatnio zakupiłem klucz HT2, jak widać sporo osób kupiło te klucze i baciki, wszyscy są zadowoleni. Cena w porównaniu ze sklepowymi niska, a jakość bardzo dobra. Kontakt i realizacja transakcji również bezproblemowe. Okazja aby kupić dobre narzędzie przydatne większości rowerzystów po dobrej cenie, ale ciągle gubi się w gąszczu innych ogłoszeń, więc pomyślałem że przyklejenie to dobry pomysł. P.S. Przyklejenie to tylko i wyłącznie moja inicjatywa i nie mam z tego jakiejkolwiek korzyści. Żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Popieram postulat. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 I ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 I ja również jako szczęśliwy posiadacz tego klucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.