PauL605 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam zakupiłem dla brata klocki - miały być xtr tak jak na zdjęciu a otrzymałem je w całkiem innym opakowaniu... fot. 1 fot. 2 Czy to jest jakieś opakowanie zastępcze, starsza, nowsza wersja ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 dziwne opakowanie ale same klocki wyglądają jak oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No nie wiem, miałem (i mam) kilka kompletów klocków Shimano i wszystkie są podpisane na odwrocie. Z jednej strony jest napis "Shimano", z drugiej model ("M07S Resin", "M06 Metal"). Na tych na fotach nie widać żadnych napisów na odwrocie. Najświeższe klocki kupowałem we wrześniu, metaliki XTR-y w oryginalnym opakowaniu. Ed/ Po bardziej wnikliwym przyjrzeniu się chyba są jednak napisy, strasznie niewyraźnie widać. Jak są podpisane klocki oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PauL605 Napisano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Klocki mają napisy wg mnie ok (M06 metal). Bardziej interesuje mnie opakowanie . Znalazłem podobne opakowania w niższych grupach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 no niestety to chyba sprawa shimano polska, która sprzedaje drogo i oszczędza na wszystkim gdy kupowałem jakieś części shimano w polskich sklepach (ale sklepy te zaopatrują się w DE ) to części (np. przerzutki, łańcuchy) przychodziły w ładnych pudełkach z 3 instrukcjami, każda w 10 językach. chociaż tu widzę że te opakowanie też mogłoby być sprzedawane na całym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 nie jestem pewny ale takie opakowania to widziałem w sklepach typu dekatlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.