niutek Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów i mam pytanie :czy ma ktoś informacje na temat startu Zagłebiowskiej Masy Krytycznej 2011,oraz trasy jej przebiegu.Szukałem jakiś informacji,ale na nic nie natrafiłem.Będę wdzięczny za jakieś info :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrny ford Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Na forum masy katowickiej jest info http://www.mat84.aplus.pl/mk/viewtopic.php?f=2&t=559 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niutek Napisano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dzięki,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Miałem się wybrać po raz pierwszy, ale koliduje ze Złotym Stokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.