Dudek93 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 http://www.bikestats.pl/wydarzenia/2503-Rzeszowska-Masa-Krytyczna-Rynek-o-1800_893.html tematu podobnego nie znalazłem na tym forum ale mam pytanie, czy ktoś z okolic Łańcuta jedzie na masę krytyczną? Póki co planuję z gościem z leżajska i ze starego borka, ale można by się razem tam wybrać, o 17 sobie wyjechać, gdzieś się spotkamy, np. AK czy koło cmentarza w Łct itp. Będą chętni? Wiek nie gra roli, jakoś się dogadamy hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 O dzięki za info:) Ja z Rzeszowa, trzeba wbić. Weźmie się kolegów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 W sumie ja się dowiedziałem nie dawno, pierwszy raz na tym będę ;D Może się poznamy Chcę dodać też, że po drodze do RZ możemy kogoś zgarnąć, tylko przy e-40 żeby stał hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jbc mam Krossa levela a6 2009 v-brake z licznikiem z lidla (naprawde fajny licznik ) Ja też pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jak będzie tyle ludzi co ostatnio to życzę powodzenia w szukaniu się na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Hehe ;D a co na takim "zlocie" się robi? Ps. nas już 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Z tego co wyczytałem to się jeździ ;D Na bank się odnajdziemy, pamiętaj patrz po licznikach Ja z kilkoma kolegami jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Hehe, licznik to ja mam z tesco, ale serio mówię ;D może akurat się znajdziemy, szukaj takiego złomka ;P http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/4612-img-0315/ ale na letnich a nie zimowych oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Nareszcie! To będzie moja pierwsza masa krytyczna. Dzięki za info! Na 100% będę tylko muszę jeszcze skończyć remont rowerku;) Jak dobrze pójdzie to jutro dam zdjęcia to się jakoś zgadamy żeby jechać razem. edit: oficjalny temat http://www.forumrowerowe.org/topic/85475-masa-krytyczna-rzeszow-25-marca-start-z-rynku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 I jak po masie? Byliście w ogóle? Ja byłem, jechałem cały czas na przodach ze znajomymi. A po masie jeszcze po mieście sobie pojeździliśmy; łącznie 30km przejechałem. Fajna sprawa, tylko coś organizatorzy zawalili i nie było zgody jechania po ulicy(?). W miare możliwości na każdą będę jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Też byłem i również jechałem na przodzie;) Trochę szkoda, że nie jechaliśmy po ulicach, mam nadzieję, że to był tylko taki wstęp do mas w tym roku. A widzieliście ogłoszenie? 9 kwietnia jest akcja "Rzeszów na rower" byłem rok temu teraz też się wybiorę tylko nie będę jechał z przodu bo ostatnio była tam sama dzieciarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Organizator dał czadu, nawet się nie ubiegał o zgodę na przejazd. Dobrze, że znalazło się kilka osób które przejęły inicjatywę. Jak na taką 'nielegalną' masę to było całkiem sporo ludzi, chociaż w porównaniu do np. 2008 roku to może 1/5 z tego. Średnia wieku też była wyższa, mało było osób poniżej 18 lat co mnie osobiście się bardzo podobało gdyż dzięki temu jazda była w miarę bezpieczna zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że była ona jednak wbrew przepisom i na przejściach przy moście zamkowym i hetmańskiej było dosyć nerwowo. Oczywiście znalazła się jakaś gimnazjalna banda, dla której jazda zaraz na przodzie i wyprzedzanie wszystkich i wszystkiego to cel ponad wszystko, no ale jednak jest to impreza dla wszystkich i trzeba było się z tym liczyć. Być może uda się wreszcie robić przejazdy co miesiąc tak jak w innych miastach. Dzisiejsza masa pokazała, że można zorganizować coś takiego bez udziału policji, ale na przyzwoitym poziomie. A chyba do tej pory to właśnie uzyskanie pozwolenia było największym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Przecież nikt tam jakoś specjalnie nie wyprzedzał, tylko na tym podjeździe na schody(żeby tam wjechać trzeba było przyspieszyć), no i na końcu już na 3-go maja. Po za tym nikt raczej nie wyprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Wielki gratulacje dla organizatorów, naprawdę spisali się na medal . Wg. mnie jazda była spokojna, tylko pod koniec wszyscy jakoś się zerwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No to do dzieła i jechać na kolejną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Będzie jakaś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Poprzedni organizator (mój kolega ) wyjechał do rodzinnego Lublina i ktoś inny musi się tym zająć. Czyli nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 To sami to zorganizujmy albo napisać do kuriera rowerowego w RZ czy by nie chciał czegoś takiego zorganizować, dodatkowo promując firmę szybki kurier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No trzeba coś wykombinować, bo dawno masy nie było i szkoda tego tak porzucać, ale i tak 29 o 18:00 na rynku;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarkoRZ Napisano 28 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Rowery.Rzeszów.pl organizują pierwszą w tym roku oficjalną RMK...... szczegóły http://forum.rowery.rzeszow.pl/viewtopic.php?t=1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Nic dodać nic ująć;-) Może się gdzieś ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 W końcu może tym razem się pojawie ee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 http://forum.rowery.rzeszow.pl/viewtopic.php?t=358 "Co myślicie o tym, żeby wydrukować kilka takich plakatów i porozdawać do sklepów rowerowych (o ile jeszcze nie mają) i przypadkowym rowerzystom?" mój wpis na rowery.rzeszow Co sądzicie? ed: nie powinno być 26 sierpnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Szkoda, że mnie nie będzie ;/ A co do tej daty, to powinno być 26 sierpnia. Jak pani w podstawówce uczyła 26(dzień) sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gasek Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 http://forum.rowery.rzeszow.pl/viewtopic.php?t=1920 film i zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.