3oda Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy opłaci mi się montować przerzutke? Posiadam teraz Single Speed'a z napinaczem. Kasete przerabiałem, żeby został 1 ząbek. Zrobiłem tak, ponieważ napoczątku skakałem, ale pojeździłbym dalej. Tylna piasta to NS Bikes NS , a korba jeżeli trzeba wiedzieć to Octane One. Kasete może bym załatwił na tył, z przodu wystarczy na środkowy ząbek dać, a na tył myślałem o 4 ale nie ma takich przerzutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ale po co właściwie miałaby być Ci przerzutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3oda Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Pisałem, że pojeździłbym gdzieś dalej, w góry jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A jaką masz właściwie ramę? Bo jeśli to coś do Dirtu (a tak sądzę), nie zrobisz ze swojego sprzętu nic, co nadawałoby się do, jak to określiłes, "dalszej jazdy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3oda Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 No właśnie mam do dirtu underground 1 i zobaczyłem, że korba jest BMX'owa. Czyli nici z planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.