Skocz do zawartości

[sygnatura] a raczej jej brak

Nexus6

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Pojawienie się opcji Sygnatura następuje po pewnym czasie i pewnej ilości napisanych mądrych,rzeczowych i przesiąkniętych wiedzą postach. Ilość postów owiana jest tajemnicą - w tajemnicy zdradzę ,że jest większa od 20.

Napisano

Pozwolę sobie zacytować: "Teoretycznie nie ma obostrzeń dotyczących sygnatur. Powinieneś widzieć możliwość edycji sygnatury po wejściu na swoje konto"

Wiedziałem że teoria ma się nijak do rzeczywistości ;-)

W każdym razie: dzięki że uchyliłeś rąbka tajemnicy - zatrzymam dla siebie powierzony mi sekret i nie będę rozpowszechniał go wśród gawiedzi :icon_wink:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

nie mam możliwości zmiany sygnatury... wyświetla się stara sygnatura ze starym adresem www do strony teamu... jak mogę to zmienić?

• Mod Team
Napisano

W prawym górnym rogu ekranu rozwiń pasek z twoim nickiem. Następnie:

Ustawienia -> Profil -> Sygnatura (tu dokonujesz zmian) -> Zapisz zmiany.

Napisano

Witam,

moja sygnaturka z kolei zniknęła, ustawiłem jedną zaraz po założeniu konta, a teraz już nie mam opcji sygnaturki w profilu ;(

Z tymi 20 postami to raczej nie to, bo kolega powyżej ma ich 15 i ma sygnaturkę ;P

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dłuższy czas byłem nieobecny na forum ale u mnie również nie widać opcji zmiany sygnatury - mam starą z 2009 roku ale nigdzie nie mogę jej edytować.

Rozwijam swój Profil - wchodzę w ustawienia - profil i nie ma tam sygnatury. Może ktoś pomóc rozwiązać ten problem? ;)

Napisano

Dzięki - problem rozwiązany (ale mimo wszystko rano zakładki sygnatura w tym miejscu na 100% nie było bo sprawdzałem kilka razy zanim napisałem posta na forum ;) )

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...