fiolek93 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam posiadam hydrauliczne hamulce avid juicy 3 rower na takich hamulcach kupilem okolo 3 lat temu . Niestety tarcze pogięły mi sie i jak jade to slychac jak trze mało tego ale nawet nie hamują tzn.bardzo słabo . Zamierzam kupić nowe tarcze i nie wiem jaką grubość mam kupić bym nacieszył się nimi dłużej . Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A w jakiej kondycji są klocki ? I tarcze są tylko pokrzywione ? Czy już zdarte ? Bo jak lekko pokrzywione możesz spróbować podprostować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiolek93 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 klocki tez do wymiany :/ a tarcze pozdzierane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Tarcze , hmm, grubość taka jak była oryginalnie. Tu nie ma co kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A odpowietrzane kiedy były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.