hubearth Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 Zastanawiam się nad zakupem cross'a za 800-1300 zł max. Rower będzie używany do dojazdów do pracy, na uczelnię, czasem na wycieczki po nie wymagającym terenie. Wyszukałem 2 fajne wg mnie modele (nie jestem znawcą). 1. Kands Maestro - cena ok. 900zł Kands Maestro 2. Kross Evado 1.2 - cena ok. 1300zł (katalogowo 1500, ale otrzymałem propozycję rabatu do kwoty 1300). Kross Evado Moje pytanie czy warto dopłacać do tego Evado? Nie jestem jakimś profesjonalistą czy wymagającym użytkownikiem. Oba mają podobny osprzęt, Evado ma hamulce tarczowe. Proszę znawców o porównanie tych rowerów, ewentualnie o podpowiedź innego modelu. Z góry dziękuję.
hubearth Napisano 22 Marca 2011 Autor Napisano 22 Marca 2011 Zastanawiam się nad zakupem cross'a za 800-1300 zł max. Rower będzie używany do dojazdów do pracy, na uczelnię, czasem na wycieczki po nie wymagającym terenie. Wyszukałem 2 fajne wg mnie modele (nie jestem znawcą). 1. Kands Maestro - cena ok. 900zł Kands Maestro 2. Kross Evado 1.2 - cena ok. 1300zł (katalogowo 1500, ale otrzymałem propozycję rabatu do kwoty 1300). Kross Evado Moje pytanie czy warto dopłacać do tego Evado? Nie jestem jakimś profesjonalistą czy wymagającym użytkownikiem. Oba mają podobny osprzęt, Evado ma hamulce tarczowe. Proszę znawców o porównanie tych rowerów, ewentualnie o podpowiedź innego modelu. Z góry dziękuję. Znalazłem jeszcze Author Horizon 2010 cena 1100zł. Author Horizon
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.