Gość etot Napisano 18 Listopada 2005 Napisano 18 Listopada 2005 Co sadzicie o liczniku trelock FC 900? A tak przy okazji to licznik w streetowce to dobry pomysl?
ciacho1984 Napisano 20 Listopada 2005 Napisano 20 Listopada 2005 Byl juz gdzies temat o tym liczniku poszukaj w wyszukiwarce,bo spora tam sie o tym pisalo, dodatkowo popatrz w licznikach bezprzewodowych. [ Dodano: 2005-11-20, 15:51 ] http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?...ght=trelock+900 jeden z wielu tematow Jak bys mial jakies pytania konkretnie co do tego modelu to pisz bo uzywam go od 2 lat wiec jako takie pojecie o nim mam ;-)
DarkFury Napisano 23 Listopada 2005 Napisano 23 Listopada 2005 yyy...no własnie, po co ci w streetówce licznik? zapewne nie jeździsz żeby nabić sobie "grube kilometry", nie trenujesz długich tras i nie robisz czasówek, bo to raczej nie przydane do streetu... jedyne co może cie interesowac, to chyba prędkośc w pewnych momentach, np. najazdu na przeszkode itp.nie wiem czy warto po to tylko kupować licznik 8) Mi się licznik przydaje do oceny długości trasy, do pilnowania tempa, do sprawdzania prędkości na zjazdach, do bicia rekordów prędkości podczas zjazdów itp. ale i tak nie czuje potrzeby kupowania drożyzny w postaci licznika bezprzewodowego wystarczy umiejętnie zamocować kabelek i jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.