kamilinho Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 Chciałem kupić żonie rower. Przeznaczyć chciałem na to do 900pln, może mniej:-) Od razu uprzedzam, że jestem laikiem w tym temacie. Jeśli chodzi o rodzaj roweru to chyba trekkingowy, jeśli dobrze rozumiem to słowo. To coś pomiędzy górskim, a miejskim. Potrzebny będzie do niedługich wycieczek i jazdy po mieście. Powinien być wygodny, i ładny, żona na to zwraca głównie uwagę:-) Ze swojej strony dodam jeszcze przerzutki i dobry osprzęt. Przeszukałem trochę sieć i znalazłem kilka linków do aukcji. Prozę o opinie, który z tych rowerów jest lepszy: Rower 1 Rower 2 Rower 3 Ja się waham między 1 a 3. Chyba, że polecicie coś lepszego. Z góry dziękuję za każdego posta. Zapomniałem dodać żona ma 170 cm wzrostu i 55 kg wagi. Proszę też o pomoc w doborze rozmiaru roweru.
Sagitt77 Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 Ciężko wybrać coś dobrego w tym budżecie. Nie podejmę się doradztwa w tym zakresie . Dobre rowery kosztują trochę wiecej np. http://allegro.pl/kross-tanum-2009-shimano-xt-magura-damski-i-meski-i1509132081.html . Taki będzie już wystarczająco niezawodny (dobrej klasy osprzęt), bezpieczny (dobre hamulce) i wygodny (dobry amortyzator i amortyzacja siodełka).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.