Hoson Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam Po przejrzeniu sporej ilości opinii postanowiłem kupić smar rohloff i spray do amorka brunox deo. Czy zna ktoś sklep w którym mógłbym kupić oba produkty? Jeśli nie sprzedają w necie to Warszawa lub internetowe. Co do internetowych to znalazłem takie: 1 i na allegro u CentrumRowerowe Rohloff i Brunox Tutaj mam jeszcze pytania: 1. Czy brunox z allegro to ten sam co ze sklepu 1? Tylko większa butelka i przeznaczony na rynek niemiecki (podpis pod logo) i w opisie aukcji nie ma nic o tym, że to deo, tylko na fotkach. 2. Czy smar Rohloff ten z allegro 75ml to ten sam co w butelkach 50ml? Ogólnie to na allegro jest tylko z 5 aukcji z tym smarem, w czym 2 o większej pojemności, różne sklepy i te same zdjęcia . Do tego są różnie napełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Po przejrzeniu sporej ilości opinii postanowiłem kupić smar rohloff i spray do amorka brunox deo. Dobry wybór. ad. 1 Posiadam brunox deo w 2 opakowaniach o różnych pojamnościach, takich jak w linkach i jest to ten sam preparat co do 2, to jest to również oryginalny smar, ale w innych opakowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boskidym Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Hej! Co do Rolhoff'a to osobiście mam buteleczkę 50 ml i w ubiegłym sezonie zużyłem może 30 %, a smaruje lańcuch co 200-300km, bo nie lubie jak skrzypi.W porównaniu do FL jest przepaść, Rolhoff po prostu jest wypasiony! Trwały i niezbierający brudu. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A co byś powiedział o tym smaru do marathonach błotnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoson Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dzięki za rozwianie obaw co do opakowań. Czy gdzieś w Wawie można pojechać i kupić oba produkty na raz, czy tylko pozostały mi te 2 opcje przez internet? Czy przy wysłaniu rolhoff'a listem poczta polska wyciśnie go do ostatniej kropelki i trzeba brać kuriera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 http://www.airbike.pl/ sieć cała i myślę że w każdym z warszawskich mają a przynajmniej mieli jeszcze tydzień temu na ursynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 na nowowiejskiej są 3 sklepy z rowerami i jeden z nich na 90% ma brunoxa deo. nie pamiętam już który, ale chyba pierwszy od strony pl. politechniki. http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=sklep+rowerowy&aq=&sll=52.220235,21.013906&sspn=0.002912,0.010568&ie=UTF8&hq=sklep+rowerowy&hnear=&z=17 zadzwoń i sprawdź najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Idź na Broniewskiego do Armar, mają i rohloffa i brunox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoson Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Dziękuję za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyklistaPozytywny Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Rohloff i Brunox kupiłem w Legion-Serwis na ul. Górczewskiej naprzeciwko Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.