Skocz do zawartości

[sklep] brunox i rohloff

Hoson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po przejrzeniu sporej ilości opinii postanowiłem kupić smar rohloff i spray do amorka brunox deo. Czy zna ktoś sklep w którym mógłbym kupić oba produkty? Jeśli nie sprzedają w necie to Warszawa lub internetowe. Co do internetowych to znalazłem takie:

1

i na allegro u CentrumRowerowe

Rohloff i

Brunox

Tutaj mam jeszcze pytania:

1. Czy brunox z allegro to ten sam co ze sklepu 1? Tylko większa butelka i przeznaczony na rynek niemiecki (podpis pod logo) i w opisie aukcji nie ma nic o tym, że to deo, tylko na fotkach.

2. Czy smar Rohloff ten z allegro 75ml to ten sam co w butelkach 50ml? Ogólnie to na allegro jest tylko z 5 aukcji z tym smarem, w czym 2 o większej pojemności, różne sklepy i te same zdjęcia :blink: . Do tego są różnie napełnione.

Po przejrzeniu sporej ilości opinii postanowiłem kupić smar rohloff i spray do amorka brunox deo.

Dobry wybór.

ad. 1 Posiadam brunox deo w 2 opakowaniach o różnych pojamnościach, takich jak w linkach i jest to ten sam preparat

co do 2, to jest to również oryginalny smar, ale w innych opakowaniach.

Hej!

Co do Rolhoff'a to osobiście mam buteleczkę 50 ml i w ubiegłym sezonie zużyłem może 30 %, a smaruje lańcuch co 200-300km, bo nie lubie jak skrzypi.W porównaniu do FL jest przepaść, Rolhoff po prostu jest wypasiony! Trwały i niezbierający brudu.

Pzdr

Dzięki za rozwianie obaw co do opakowań.

Czy gdzieś w Wawie można pojechać i kupić oba produkty na raz, czy tylko pozostały mi te 2 opcje przez internet?

Czy przy wysłaniu rolhoff'a listem poczta polska wyciśnie go do ostatniej kropelki :icon_wink: i trzeba brać kuriera?

na nowowiejskiej są 3 sklepy z rowerami i jeden z nich na 90% ma brunoxa deo.

nie pamiętam już który, ale chyba pierwszy od strony pl. politechniki.

http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=sklep+rowerowy&aq=&sll=52.220235,21.013906&sspn=0.002912,0.010568&ie=UTF8&hq=sklep+rowerowy&hnear=&z=17

zadzwoń i sprawdź najlepiej :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...