Skocz do zawartości

[Rower] Rower MTB do 1600zł

hubi1212

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chcę złożyć (pierwszy raz) rower MTB do 1500 zł. Mam upatrzoną ramę krossa A2 lub accenta El nino. Prosiłbym o propozycję całego osprzętu. Może być również propozycja innej ramy , ale myślę że te są dosyć dobre. Z góry dziękuje :)

Napisano

Widze ze prosta droge wybrałes.Ciezko jest napisac ci jaki masz tam wstawic osprzet bo to troche liczenia jest zeby sie w tej kwocie zmiescic.Ile wydales na rame?

Mysle ze skladanie roweru za ta kwote mija sie z celem a juz na pewno robienie tego na wiosne.

• Mod Team
Napisano

Z takim budżetem nie opłaca się składać roweru na nowych częściach. Co innego z częściami używanymi, tylko wtedy trzeba szukać okazji na allegro czy w komisie na forum. Nie łudź się jednak, że wszystko w dobrych cenach kupisz raz dwa.

Na twoim miejscu przemyślałbym jeszcze zakup kompletnego roweru, np. Kross'a A4.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Ja propunuję używany rower na allegro. Szukaj okazji, bo za tą cenę nie złożysz roweru zdolnego bezpiecznego i przyjemnego pokonania górski szlaków. W zeszłm roku kupiłem żonie Treka 4500, stan nówka- przejechane 300km. za 1300 zł. Kupiując nowy lub skłądając go na takich komponętach zapłaciłbym przynajmniej 40% więcej.

Szuakj okazji, a opłaci sie :D

Napisano

Zlozyc Ci sie uda, oplacalnie ale na uzywanych czesciach, na nowych nie ma sensu, zaplacisz za same przesylki tyle co amortyzator kosztuje. Kup gotowy nowke lub uzywany, zalezy co wolisz i co masz w okolicy do wyboru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...