elkaziorro Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Niedługo po otworzeniu lodówki wyskoczy... lvl Czy nie macie już tego dość? Jest tyle marek dostępnych na rynku, wcale nie gorszych od Krossa, a mimo to uparcie i namiętnie ludzie kupuję Levele i Hexagony. To jest już nudne, gdzie się nie obejrzę, wszędzie Krossy. Panie i panowie - odrobinę indywidualności, a życie stanie się piękniejsze! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 kasa Misiu, kasa sie liczy . a niestety k....ss nadal ma jeden z najlepszych stosunków jakość/cena. ale inni dystrybutorzy maja to gdzies i dlatego na forach cały czas jest o jednej marce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Rozumiem argument kasy, ale on był istotny przy modelach starszych ('08, '09). Tegoroczne krossy są naprawdę baardzo średnie, cena znów wzrosła, jakość (np. malowania) niestety nie, a chętnych jest nadal wielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Jezu ale porównując do innych marek nadal prezentują świetny stosunek jakość/cena. \ Panie i panowie - odrobinę indywidualności, a życie stanie się piękniejsze! Co ty 5 lat masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Przeglądałeś ofertę Krossa na 2011 rok? Dla Ciebie 2200 zł za lvl A4 jest świetną ceną? Rozumiem, że będziesz bronił Krossa, bo sam go posiadasz... Dla mnie w rowerze osprzęt to nie jedyny argument zakupu, a tak jak wspominałem wcześniej, jakość choćby malowania w Krossie jest co najwyżej średnia. I tak, mam 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Mam bo mam; są lepsze, są gorsze. Jak widać nie zrozumiałeś kontekstu mej wypowiedzi. Nic to jako że do tkwiących bezmyślnie przy swoim nie należę, podaj proszę propozycję tańszą a lepszą. Aha i oryginalniejszą bo " to warunkiem szczęścia jest". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarNeezA Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Po co kupować taki sam rower tylko z inna naklejka o 500 zł drożej? Ja mam a6 2009 i jest bardzo zadowolony. Każdy się czepia Krossów ostatnio. Do 2000 zł nic lepszego od a6 raczej nie znajdziesz... Uważasz, że trzeba na ramie mieć napis SCOTT, TREK, Giant itp? No niestety, ale za taką indywidualność trzeba słono zapłacić, a przecież kryzys jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzinsky Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ja rozglądam się za Kross'em ze względu na to, że nikt mi nie zaproponował innej marki roweru do 1300 zł. Dlaczego ? Bo jak już wcześniej pisano - za 1300., dostanę lepszego Kross'a, a jeżeli Giant'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Za firmę z ugruntowaną pozycją na rynku płaci się za nazwę, Kross ma najlepszy stosunek cena/jakość dlatego znajduje tak wiele nabywców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Kupiłeś rower o bardzo niezadowalającym stosunku osprzęt/cena, że teraz musisz sobie pogadać? Nie, nie mam Krossa, od razu mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Oj Panowie też nie bądźmy niepotrzebnie wylewni. Będziemy szydzić itp jeśli kolega nie poda obiektywnie lepszego egzemplarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Panowie, pozwólcie że zamknę ten pasjonujący temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.