Skocz do zawartości

[rower] Kross Hexagon

ramzinsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam 184 cm wzrostu i wagę 80 kg. Rozważam kupno roweru o rozmiarze ramy - 19'. Zdecydowałem się na markę Kross, lecz mam dylemat co do wyboru modelu spośród Hexagon'ów. Rower ma mi służyć do jazdy w mieście, jak i po lasach, a także drogach polnych.

Jeśli chodzi o modele rowerów których kupno rozważam są to: V3, V4 lub V6. Teraz pytanie z mojej strony jest takie: który lepszy i z którego roku ? Czy warto kupować przez internet ?

Jeśli chodzi o wymagania - ma posiadać hamulce V'ki, widelec Suntour i manetki shimano st-ef.

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ?

Kwota - do 1300 zł.

• Mod Team
Napisano

W tej cenie lepszym wyborem byłby Kross Level A2.

Przez internet warto kupować, o ile nie mamy możliwości kupna części/roweru w sklepie stacjonarnym w podobnych pieniądzach. Jednak w sklepach internetowych mamy zwykle większy wybór i niższe ceny.

Napisano

Z tego co kojarzę to w Olsztynie jest sklep Krossa przy Realu, tam możesz spróbować różnych rozmiarów i wybrać odpowiedni dla siebie. A co do modelu to jeśli Oni nie mają A2ki w dobrej cenie to kupuj w necie. Za takie pieniądze nic lepszego nie dostaniesz.

Napisano

Schwinn Mesa LTD

Kaseta 9 biegowa i napęd X7 według mnie jest lepszy od alivio. Chyba lepszego w tej cenie nie będziesz miał.

Jeśli muszą być koniecznie V'ki to ten, ale o wiele lepszy jest ten z pierwszy(napęd) :thumbsup:

Napisano

A więc sytuacja nie wygląda ciekawie. Dzwoniłem i pytałem o rowery LVL A2 i okazuje się, że nigdzie nie posiadają takich rowerów.

W zamian dostałem propozycję LVL A2 2011 za 1350 zł., razem z wysyłką itd.

Warto ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...