GeneralSmok Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Panie i Panowie, Jaki sprzęt ze sobą zabieracie na przejejażdżki? Sądzę, że ten temat nie tylko przyda się mnie, albowiem będziemy mogli opierając się wzajemnie na naszych doświadczeniach mieć czasem ze sobą coś, co ułatwi nam wyjście obronną ręką z wielu sytuacji. Ja wożę ze sobą: Apteczkę, pompkę, zestaw kluczy imbusowych, scyzoryk ze śrubokrętem, 2 petardy, łatki, klucz nastawny, chusteczki, długopis, pliczek małych kartek, oświetlenie + zapasowe baterie, zapałki, (w bardzo skrajnych przypadkach pistolet hukowy, który pomoże odstraszyć psy, czy naprowadzić pomoc np. będąc w górach- ma on specjalną nakładkę, która pozwala wystrzelić niewielkie race świetlne), taśmę izolacyjną i pomimo tego, że znam teren mapę, dzięki której będziemy mogli merytoryczniej wytłumaczyć trasę rowerzyście, który stracił orientację.
Fludi Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 O rany ten temat już się przewijał przez to forum...
Gromosmok Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/16782-wyposazenieco-zabierasz-w-trase/
johny123 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Ja wożę ze sobą: Apteczkę, pompkę, zestaw kluczy imbusowych, scyzoryk ze śrubokrętem, 2 petardy, łatki, klucz nastawny, chusteczki, długopis, pliczek małych kartek, oświetlenie + zapasowe baterie, zapałki, (w bardzo skrajnych przypadkach pistolet hukowy, który pomoże odstraszyć psy, czy naprowadzić pomoc np. będąc w górach- ma on specjalną nakładkę, która pozwala wystrzelić niewielkie race świetlne), taśmę izolacyjną i pomimo tego, że znam teren mapę, dzięki której będziemy mogli merytoryczniej wytłumaczyć trasę rowerzyście, który stracił orientację. po pierwsze już było po drugie masz już 4 kg sprzętu najróżniejszego a jeszcze nie wziąłeś ze sobą tego co nie zbędne gz mam pytanko czy ty jeździsz rowerem na wycieczki czy do puszczy na kilka dni ?
GeneralSmok Napisano 19 Marca 2011 Autor Napisano 19 Marca 2011 No to temat do usunięcia, bo tamten istnieje. Przepraszam za kłopot.
Mod Team Franio Napisano 20 Marca 2011 Mod Team Napisano 20 Marca 2011 Pistolet hukowy, petardy i raca? Mógłbyś organizować pokazy pirotechniczne.
kargul Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 ja woze ze soba cos do picia ale to w bidonie pzrzymocowanym do ramy i w torebeczce telefon scyzoryk i tyle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.