brkzzz Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, na ulicy bym się obejrzał Ujeżdzasz go dokładnie w takiej formie jak jest na zdjęciu? pytam, bo wydaje mi się, że aby w pełni korzystać z dobrodziejstw byczopodobnych kierownic, to mostek musiałby być zdecydowanie niżej, ewentualnie siodło wyżej. Wtedy mamy pozycję do konkretnego zapier*alania i można jechać w stronę słońca... chyba że znów jakiś blachosmród wymusi pierszeństwo z podporządkowanej.
Aurox Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 dokładnie: bycze tracą sens gdy są prawie na jednej wyskości z siodłem
smurv Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Napisano 15 Czerwca 2011 tak tak wiem robię to źle , rower mam jeden dzień więc jeszcze kosmetyczne zmiany co do ustawienia siodła/mostka będą
Aurox Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 można jeszcze przekręcić to co jest i będzie po Holendersku
smurv Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 Bo generalnie ostre kolo jest na tor...
Varg Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 nie . milion lat temu na ostrych jeździli w tour de france również Więc ja sie uważam za przeteleportowanego 100lat w przód hipstera.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.