brkzzz Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, na ulicy bym się obejrzał Ujeżdzasz go dokładnie w takiej formie jak jest na zdjęciu? pytam, bo wydaje mi się, że aby w pełni korzystać z dobrodziejstw byczopodobnych kierownic, to mostek musiałby być zdecydowanie niżej, ewentualnie siodło wyżej. Wtedy mamy pozycję do konkretnego zapier*alania i można jechać w stronę słońca... chyba że znów jakiś blachosmród wymusi pierszeństwo z podporządkowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 dokładnie: bycze tracą sens gdy są prawie na jednej wyskości z siodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 robisz to źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 tak tak wiem robię to źle , rower mam jeden dzień więc jeszcze kosmetyczne zmiany co do ustawienia siodła/mostka będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 można jeszcze przekręcić to co jest i będzie po Holendersku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Bo generalnie ta kiera ma takei założenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Bo generalnie ostre kolo jest na tor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 nie . milion lat temu na ostrych jeździli w tour de france również Więc ja sie uważam za przeteleportowanego 100lat w przód hipstera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.