studnik Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam. Podejrzewam że takiej sytuacji jak ta jeszcze nie było na tym forum (mimo ogromu postów). Proszę jednak o poważne podejście do sprawy mimo że na pierwszy rzut oka może wyglądać komicznie. Otóż pod moją nieobecność moi wspaniali "koledzy" współlokatorzy podczas libacji narzygali mi do ww. butów. Miałem je dosłownie 2 razy i ciężko mi było dostać rozmiar 50 (ebay) , do tego nie śpię na pieniądzach. Dlatego chciałbym prosić o jakąś poradę jak je chociaż w miarę ogarnąć i nie zniszczyć ich do końca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Wyciągnij wkładki, porządnie wymocz np w wodzie z płynem do zmywania. Buty pod kran, czyść gąbką i płynem. Nic im się nie stanie, nawet, jak je całe zanurzysz w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.