marianos1988 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 znalazłem aukcje na allegro http://allegro.pl/merida-matts-hfs-3000d-i1510036612.html z rowerkiem który mi powiedzmy pasuje zastanawiam sie czy warto kupic rower z takim przebiegiem i ile mozna za niego dac ??
Kudlaty01 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Nie kupował bym roweru z takim przebiegiem... napęd i zapewne amor odrazu do wymiany...(części nadmiernie eksploatujące)
emilio3 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Napęd się zgodzę że może być do wymiany ale co do amora to on wytrzyma jeszcze kilka takich przebiegów i złego traktowania nim będzie do wyrzucenia, wszystko zależy jak był serwisowany, wymiany oleju i uszczelek, 10 tyś przebiegu to dla niektórych jeden sezon jeżdżenia, czyli by wychodziło że co półtora sezonu bym musiał wywalać amor i kupować nowy? Według mnie jeśli rower zadbany to wart jest tej ceny, tym bardziej jak tam pisze że można się targować.
marianos1988 Napisano 19 Marca 2011 Autor Napisano 19 Marca 2011 czy moze raczej skupic sie na czyms takim ?? http://allegro.pl/cube-reaction-rx-2010r-nowy-i1498544908.html
emilio3 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Też bardzo przyjemny rowerek, na pierwszy rzut oka merida ma lepsze manetki sądząc po opisie. Jak masz blisko zawsze masz opcje podjechać i porównać który lepszy technicznie i na którym lepiej się czujesz.
marianos1988 Napisano 19 Marca 2011 Autor Napisano 19 Marca 2011 jestem w stanie wydac 3000 i mam dylemat szukalem na allegro ale w rzeczywistosci nie jestem expertem dlatego potrzebuje pomocy
Kudlaty01 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Napęd się zgodzę że może być do wymiany ale co do amora to on wytrzyma jeszcze kilka takich przebiegów i złego traktowania nim będzie do wyrzucenia, wszystko zależy jak był serwisowany, wymiany oleju i uszczelek, 10 tyś przebiegu to dla niektórych jeden sezon jeżdżenia, czyli by wychodziło że co półtora sezonu bym musiał wywalać amor i kupować nowy? Według mnie jeśli rower zadbany to wart jest tej ceny, tym bardziej jak tam pisze że można się targować. Co do amora to masz rację i szczerze nie chciałem tego pisać ale zaryzykowałem:) dlatego pojawiło się tam zapewne. Nie wiesz czy tamta osoba katowała ten amor itp...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.