Skocz do zawartości

[amortyzator] Manitou R7 - golenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam następujący problem od jakiegoś czasu daje się słyszeć strzelanie wydaje mi się że w prawym goleniu podczas wyciskania amorka niestety nie mogę stwierdzić dokładnie ponieważ dźwięk się troszkę rozchodzi, oddałem rowerek do serwisu i tam dostałem odpowiedź po (podobno) konsultacji z serwisantami manitou iż tego nie da się naprawić podobno te amorki tak mają muszą być ustawione w skrajnych regulacjach czyli max albo min nie może być ustawiony w połowie regulacji

I tu moje pytanko czy ktoś ma podobny problem ? czy to prawda że tego nie da się naprawić ? jaki sens miało by wtedy montowanie stopniowej regulacji amora, proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Napisano

dzięki za szybka odpowiedź, temat fajnie opisany może faktycznie skoro w DRAKU się sprawdziło w R7 też zadziała.

Dzięki jeszcze raz.

Napisano

Witam.

Mialem r7 i jest to naturalne dla tego modelu.Przynajmniej słychać że pracuje(-: Na Twoim miejscu nic bym nie kombinował.

Napisano

to stukanie to jakas tam igła cośtam, wiem ze jak napiszesz do manitou to ci wysla taka co nie stuka.

czytalem watek o tym gdzies an necie 20min temu, jak znajde to wrzuce link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...