Skocz do zawartości
  • 0

Rower w Norwegii który kupić?

Gość szczepard

Pytanie

Gość szczepard
Napisano

Witam!

mieszkam w Norwegii jest tu wiele super miejsc zeby posmigac na rowerze wiec postanowilem sobie sprawic jakies cacko :)

pochodzilem po sklepach i znalazlem taki oto model

DIAMANT ZENITH 30 2011 parametry: rama- aluminium, widelec SR SF9 XCM lock out,manetki shimano EF50, biegi shimano deore/shimano CO50, hamulce tektro nowela tarcza przod i tyl , waga 14,3kg

cena na polskie 2000zl

jesli chodzi o cene to Norwegia nie nalezy do najtanszych krajow wiec cena w Polsce moze byc wiele nizsza wiec nie ma sie co cena sugerowac chodz i tak rower jest przeceniony o 750 zl :)

Rower chce przenaczyc na wekendowe wypady ze znajmomymi (spokojne) i ewentualne dojazdy do pracy takze nie bede go katowal

jesli bym go zakupil mam na niego 3 lata gwarancji ktora jest respektowana w kazdym punkcie i pod kazdym pozorem tzn nie pytaja kto kiedy i jak to zepsul tylko naprawiaja :) plus mam 3 lata bezplatny serwis

czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi pozdrawiam Szczepard

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli wiesz, że jest drogo to czemu nie kupisz roweru w PL online i nie poprosisz o wysyłkę za granice? Niektórzy sprzedawcy na allegro mają zaznaczone "zgadzam się na wys. za granicę".

za 2000zl, powiedzmy 1800 + 200 za DHL można kupić już niezły sprzęt - w PL oczywiście.

Napisano

no wlasnie nie chce kupic ze wzgledu ze mieszkam na stale w Norwegii i zalezy mi na gwarancji i serwisie oczywiscie rozwazalem to o czym piszesz ale doszedlem do wniosku ze jesli cos sie stanie z rowerem to wiecej bedzie mnie kosztowalo wyslanie roweru do Polski nie wiadomo czy jednokrotnie niz mialbym tutaj zaplacic roznice ceny norweskiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...